Κοινότητα Βελτίωσης Επιχείρησης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων

Η δωρεάν μας κοινότητα, πάντα με πλούσιο υλικό και πολύ καλή υποστήριξη!

image
Η κοινότητα μας, που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στην πλατφόρμα του Facebook, πλέον έχει το δικό της σπίτι!

Εδώ μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να λύσουμε απορίες, να εκπαιδευτούμε χωρίς τους περιορισμούς και την επιλεκτική προβολή μιας μεγάλης πλατφόρμας όπως το Facebook! Εδώ μπορείτε να μας γνωρίσετε ακόμα περισσότερο, βλέποντας πως ξεκινήσαμε και τι κάνουμε. Απλά δείτε εδώ για περισσότερα. Το δικό μου όραμα είναι ένα: Μια κοινότητα που θα δίνει την δυνατότητα σε όλους να εκπαιδευτούν σε όλα τα κομμάτια της επιχειρηματικότητας (πωλήσεις, μάρκετινγκ, παραγωγικότητα) με το μικρότερο δυνατό κόστος!
Και τώρα μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλη της!

Δωρεάν Κοινότητα Βελτίωσης Επιχείρησης και Δεξιοτήτων

Μια αποκλειστική κοινότητα με κανάλια εκπαίδευσης στις Πωλήσεις, την Παραγωγικότητα και την Ψυχολογία επιτυχίας!

1

Εκπαιδευσεισ

Κάθε μήνα έχουμε 1 εκπαίδευση δωρεάν για τα μέλη της κοινότητας. Οι εκπαιδεύσεις διαρκούν 1 ώρα και καλύπτουν κάθε μήνα διάφορα θέματα πάνω στα οποία μπορούμε να αναπτυχθούμε.

2

online courses

Με την εγγραφή σας στην κοινότητα θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν online courses μας! Αυτήν την στιγμή είναι 3, έχουν βεβαίωση παρακολούθησης και συνεχώς ανανεώνονται!

3

απαντησεις σε ερωτησεισ

Είτε από την κοινότητα και τα μέλη της, είτε από τους εκπαιδευτές της, είτε από την καθορισμένη ώρα κάθε βδομάδα με QnA καμία απορία σας δεν θα μείνει αναπάντητη. Η κοινότητα θα είναι εκεί για εσάς!
image

Ta courses που παίρνετε με την εγγραφή σας!

Αμέσως μετά την εγγραφή σας μπορείτε να τα δείτε!

3 λόγοι ακόμα για την εγγραφή σας

Μην χάσετε πλέον τίποτα από την κοινότητα λόγο μειωμένης προβολής από την πλατφόρμα.
Αρχείο εκπαιδεύσεων έτσι ώστε να μην χάσετε καμία από αυτές
Καθημερινή κινητοποίηση με βίντεο posts και διαδραστικότητα όπως στις αγαπημένες σας πλατφόρμες τύπου Facebook!
image
image

Είμαι ο Μηλιάτσης Γιάννης

Ο Μηλιάτσης Ιωάννης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 20 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πωλητής και διευθυντής πωλήσεων. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr.

20+ χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις 8+ στην εκπαίδευση πωλήσεων

Είναι Achology Accredited Life and NLP Coach, Συγγραφέας των βιβλίων “Ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα, του “Φύγε από το 95%” ενός βιβλίου για την ψυχολογία και τις τεχνικές επιτυχίας και του "Χτίσε τον Ψηφιακό σου Εγκέφαλο" ενός βιβλίου ψηφιακής παραγωγικότητας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ's)

Μπορώ να παραμείνω για πάντα στην δωρεάν κοινότητα;

Ναι φυσικά! Και εκεί έχουμε μία εκπαίδευση τον μήνα δωρεάν! Φυσικά εάν θέλετε περισσότερες και πιο εστιασμένες γνώσεις στις πωλήσεις, την παραγωγικότητα και την ψυχολογία επιτυχίας θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας σε κάποιες από τις συνδρομές μας!

Εάν χάσω μια εκπαίδευση τι γίνεται;

Φυσικά και μπορεί να χάσετε κάποια εκπαίδευση, όλοι είμαστε άνθρωποι και κάποιες φορές δεν έχουμε τον χρόνο που θέλουμε. Όμως μην ανησυχείτε, όλες οι εκπαιδεύσεις μαγνητοσκοπούνται και μένουν στην πλατφόρμα μας για τα μέλη της!

Εάν θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις;

Πέρα από το ότι μπορείτε να κάνετε όποια ερώτηση θέλετε στην κοινότητα και κάποιος από αυτήν θα σας βοηθήσει, μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε τον Μηλιάτση Γιάννη και θα σας απαντήσει είτε προσωπικά είτε στο εβδομαδιαίο QnA που υπάρχει για αυτόν ακριβώς τον σκοπό!

Θα γίνονται διαρκώς εκπαιδεύσεις;

Ο Μηλιάτσης Γιάννης κάνει εκπαιδεύσεις στην σελίδα του από το 2013 και θα συνεχίσει να κάνει για πολλά χρόνια ακόμα μιας και είναι η κύρια δραστηριότητά του και μεγάλη του αγάπη! Επίσης στις εκπαιδεύσεις έχουμε και guest ομιλητές με ειδικές γνώσεις για εσάς.

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε τα αποτελέσματά σας από σήμερα;

Κάντε το βήμα και βοηθήστε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας να φτάσει εκεί που ονειρεύεστε!
image
image

Important Links

Help & SupportBlog

Get In Touch With

image
image
image
image